Du är inloggad som VIP-kund med rabatterade priser

Lediga tjänster hos BlueMarket - BlueMarket.se

Produkter i din varukorg

Produkter
Antal
Ändra antal
à-pris
Total kostnad
Totalt 0 SEK

Om BlueMarket

Vår affärsmodell är enkel. Vi vill göra det enkelt och bekvämt att beställa högkvalitativa produkter utan att behöva ta sig till järnhandeln. BlueMarket är en järnhandel utan butiker. Vi säljer våra varor dels direkt till konsument och dels till slutanvändare inom industrin.

Vi har byggt en försörjningskedja som går raka vägen från producent till slutanvändare, vilket gör att vi kan erbjuda riktigt bra priser. 

Om tjänsten

Nu utökar vi vår personalstyrka med teknisk innesäljare vars uppgift är att ytterligare förbättra vår service åt våra företagskunder runt om i Sverige. Som stöd i ditt arbete har du ett erfaret team och ett välpaketerat erbjudande som skapar värden för BlueMarkets kunder.

För att lyckas som teknisk säljare hos BlueMarket tror vi att du har ett genuint teknikintresse kombinerat med ett affärsmässigt sinne. Du har ett driv och ett engagemang som smittar av sig, likväl som du har god social förmåga, är bra på att skapa tillit och att bygga långsiktiga relationer. Din strävan är att alltid skapa nöjda kunder och på så sätt bidra till utvecklingen av BlueMarket.

Kontakta oss

Är du intresserad av tjänsten? Skicka in dina ansökningshandlingar till hakan.wimark@bluemarket.se.

Om du har frågor ring Håkan Wimark (VD) på telefon 0703-434499.

 

 

dsc_5110_frilagd_web