Du är inloggad som VIP-kund med rabatterade priser

Om oss på BlueMarket - BlueMarket.se

Produkter i din varukorg

Produkter
Antal
Ändra antal
à-pris
Total kostnad
Totalt 0 SEK

E-handel

screenshot-2019-02-24-at-130041

Skräddarsydda lösningar

screenshot-2019-02-24-at-130131

BlueMarket riktar sig till dig i svets- och verkstadsindustrin. Vi gör det enkelt för dig som kund att köpa högkvalitativa produkter utan att behöva ta dig till järnhandlaren.

Vi erbjuder en tydlig och enkel e-handel där vi har samlat produkter och viktig information på ett och samma ställe. Vi presenterar produkter och information på ett smidigt och enkelt sätt så att du som kund snabbt hittar det du söker.

Vi som jobbar på BlueMarket har lång erfarenhet av industrin och de produkter vi säljer. Vi har dessutom valt att samarbeta med befintliga och framgångsrika aktörer på marknaden. Vår gemensamma erfarenhet gör att du som kund kan känna trygghet!

Våra produkter levereras via en rak försörjningskedja som går från producent till slutförbrukare med få mellanhänder. Vi har dessutom valt att inte ha några fysiska butiker som skall värmas upp, bemannas och underhållas. Det tillsammans gör att vi kan hålla riktigt låga priser. Läs mer om hur ditt företag kan köpa produkter till riktigt låga priser via vårt lojalitetsprogram, Club BlueMarket.

Välkommen in och handla produkter, snabbt och bekvämt – och till bra priser! 

screenshot-2019-02-24-at-125847