Du är inloggad som VIP-kund med rabatterade priser

Varför Bluemarket? - BlueMarket.se

Produkter i din varukorg

Produkter
Antal
Ändra antal
à-pris
Total kostnad
Totalt 0 SEK

 

Vi kan industrin!

Vi har 15 års erfarenhet av tillverkningsindustrin. Vår ambition är att dela med oss av vår erfarenhet till dig som kund. Tveka inte att ringa till vår kundservice eller klicka dig runt i vår shop som innehåller det mesta du behöver för att fatta ett bra köpbeslut.

 

Enkelt, bekvämt och öppet dygnet runt!

BlueMarket.se vill ge dig bästa möjliga köpupplevelse. Vår butik är öppen dygnet runt och så snart ett behov uppstår kan du lägga en beställning hos oss. Det gör att du snabbt kan återgå till ditt arbete som skapar värde för ditt företag.

 

Korta led och transparenta avtal ger låga priser!

Prismodellerna inom dagens järnhandeln är ganska komplicerade att förstå vilket gör det svårt att veta om man betalat rätt pris. Stora kunder får bra rabatter och små kunder får betala högre priser utan kunskap om vad andra betalar. 

BlueMarket strävar efter att hålla låga kostnader i hela värdekedjan från producent till konsument. Vi tror på en marknad där alla parter har tillgång till samma information och att balansen mellan tillgång och efterfrågan fungerar effektivt. Det gör att du som kund betalar rätt pris!